Thursday, September 15, 2016

Cum devin model de live streaming?

Oricine isi doreste sa aiba jobul de vis, un salariu bun, program flexibil, colegi prietenosi, fara stres si conditii foarte bune de lucru, astfel ca fetele care sunt foarte comunicative, stiu sa isi faca prieteni noi online si se simt bine in pielea lor, se pot orienta catre videochat.
Cum devin model?
Totul este foarte simplu. Trebuie sa mergi la un interviu la unul din studiourile serioase din orasul tau, unde iti vei putea dovedi capacitatile. Conditiile cele mai importante sunt varsta de minim 18 ani si cunoasterea unei limbi straine, engleza fiind cea mai vorbita, insa nu sunt de neglijat nici franceza, germana, italiana sau spaniola. Trebuie sa stii cum sa comunici cu cei din jur si sa folosesti un calculator, insa majoritatea studiourilor chiar organizeaza cursuri periodice pe care angajatii le pot urma pentru a-si putea perfectiona capacitatea de comunicare si de vorbire.
Care sunt salariile?
Acestea difera de la un studio la altul, insa de cele mai multe ori, fetele care nu au experienta in domeniu se pot bucura in prima luna de un salariu de circa 3.000 de lei, care insa va creste de la o luna la alta in functie de performante si seriozitate. Cele mai experimentate modele pot sa castige si peste 40.000 de lei lunar, insa astfel de sume pot fi atinse doar prin foarte multa munca.
Care este programul?
Majoritatea studiourilor  
propun modelelor doua tipuri de program, cel part time sau full time. Primul dintre acestea presupune 4 ore pe zi, 4 zile pe saptamana este dedicat in principal studentelor, care trebuie sa aiba timp suficient si pentru facultate, in timp ce fetele care isi doresc un job stabil cu program full de 8 ore, vor lucra 5 zile pe saptamana, avand la dispozitie 3 ture din care sa aleaga, dimineata, dupa amiaza si noaptea.