Sunday, September 29, 2013

Cine sa stea cu copilul?

Asta este una dintre principalele probleme de care se plang colegii mei de la lucru - ca nu au cu cine sa lase copilul acasa, ca gradinitele de stat sunt sub orice critica, cele private nu sunt nici ele mai presus iar cele bune sunt extrem de scumpe, atat de scumpe incat prefera sa isi lase copiii singuri acasa si nesupravegheati.

In primul rand cred ca toti oamenii astia ar trebui sa isi aduca aminte cum a fost copilaria lor, cand probabil nu existau nici gradinite, nici bone si au crescut in marea lor majoritate pe coclauri, sau prin curte, ori in cel mai "nefericit" caz batand mingea in curtea scolii.

Pe de alta parte ii inteleg putin pe cei care au copii mici, copii care poate sunt inca prea mici pentur gradinita si trebuie oricum sa stea cineva cu ochii pe ei. Si ca sa va ajut dragi colegi si parinti m-am gandit sa public rezultatul unui mic research:

Gradinite:
- am gasit site-uri pentru peste 200 de gradinite unde va puteti trimite copiii, sau chiar si gradinite care vin is iau copiii de acasa si ii si aduc - nu mai spun ca exista si gradinite cu orar prelungit.

Bone:
- da, bunicute care vina casa si satau ci copii si au grija de ei, le dau de mancare, sau celor mici le schimba scutecele
- foarte interesant este ca am gasit si bone filipineze - care teoretic sunt si foarte ieftine si foarte ok/grijulii cu copiii si nu in ultiul rand au ceva traininguri - mai multe detalii pe site-ul prezentat.

No comments:

Post a Comment