Thursday, October 17, 2013

Pe unde m-as plimba in lume

Aseara m-am imaginat bogat. eram asa de bogat incat nu stiam pe unde si ce sa mai fac. Fetele roiau in jurul meu, dupa bai mei si eu nu stiam cum sa fac sa scap de ele. Ma gandeam sa-mi cumpar un iaht sau un vapor dar am renuntat la idee pe simplul motiv ca am rau de mare.

Rau de avion nu am si faza e ca vreau sa vad lumea. In primul rand as vrea sa vad Europa: nu stiu daca as merge in Paris sa vad muzee dar as merge sa beau o cafea si sa mananc o briosa pe Sena.

In Londra m-as duce sa vad prezentari de moda si sa ma plimb pe Tamisa (prin Pub-uri bineinteles)

Madrid-ul ar putea fi si el o destinatie unde sa ma sting cu o sangria si cu putin Jamon Serrano. La corida nu o sa ma duc dar as vizita Valencia si Barcelona. O alta tara la care ma gandesc este Italia pentru o spagheta stropita cu un vin alb bun. M-as plimba mai mult prin nord (Torino) dar parca nu as ocoli Sicilia si Roma.

Germania ar fi si ea o destinatie -  Bavaria este o zona de neiertat si asta ptr carnatii si bere dar m-as duce si mai la nord, la un vin de Wiesbaden. Am mai fost in Poznan si mi-a placut atmosfera din oras. E frumosa polonia.

O tara de neiertat este Olanda dar parca mai tare m-as duce prin Norvegia la un somonel si un fiord de neuitat. Daca ajung acolo cu siguranta nu voi ierta Suedia si niste chiftelute de ren.

Acuma nu stiu daca as petrece prin cartierul rosu din Amsterdam sau m-as duce pana in belgia in Antwerp.

Evident, biletele de avion le-as cumpara de la TravelDesk, ca tot au fel de fel de cupoane si promotii si reduceri, prin care iesi mai ieftin decat cu orice alta companie vanzatoare de bilete.

No comments:

Post a Comment