Thursday, September 21, 2017

Ceasurile din ultimii ani au inceput sa aiba functii de telefon

Oricine isi doreste un ceas smartwatch are o multime de optiuni, pentru ca magazinele sunt ticsite cu nenumarate modele. In schimb, procesul alegerii poate fi mult simplificat daca se apeleaza la iUni, intrucat aici toata activitatea se desfasoara online si se economiseste foarte mult timp.

Diferite caracteristici

Caracteristicile variaza de la un model la altul, insa majoritatea modelelor functioneaza pe baza unui ecran tactil si au avantajul ca permit preluarea sau initierea apelurilor direct de la incheietura mainii, fiind compatibile atat cu sistemele de operare Android, cat si cu iOs. Functia antifurt este esentiala in toate conditiile, iar aceasta presupune ca se declanseaza de fiecare data cand exista o distanta mai mare de 10 metri intre ceas si telefon. Agenda si mesajele din telefon pot fi transferate instant catre ceas si daca smartwatch-ul nu are incorporata propria camera foto, se permite controlarea celei a telefonului, la fel si muzica. Calendarul, alarma, calculatorul, cronometrul, pedometru, monitorizarea somnului, toate sunt functiile utile in nenumarate momente, iar cele mai de baza ceasuri inteligente le pun la dispozitia utilizatorilor.


Bineinteles ca variaza si capacitatea bateriei, insa media este de 400 mAh, ceea ce presupune o autonomie de aproximativ 4 zile, in functie de intensitatea folosirii, in timp ce pentru incarcarea completa sunt de ajuns 3 ore. De regula, cureaua este din silicon, insa exista si versiuni care sa propuna curele metalice, pentru a indeplini preferintele tuturor.

Comanda acum


Oricine isi doreste un ceas smartwatch, cu siguranta, nu va fi dezamagit de oferta propusa de magazinul online iUni, in special pentru ca gama e foarte variata, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in timp ce la fiecare comanda de minim 499 de lei se asigura transport gratuit prin curier. In plus, clientii au ocazia de a testa produsele in cadrul showroom-ului pentru a fi siguri de alegerea facuta.

No comments:

Post a Comment